Vælg en side

Har du brug for penge til køb af en ny computer? En computer kan koste alt fra 3.000 til 20.000 kr. alt efter hvor meget den skal kunne, så det kan hurtigt blive nødvendigt med et lån.

Banklog.dk ser på dine muligheder for at lave lån til ny computer, med fokus på to af de normale veje at gå. Du kan enten vælge finansiering online eller finansiering hos forhandleren.

Finansiering online

Der er flere og flere forbrugere der vælger at optage forbrugslån, da det er kendetegnet ved en lang række fordele. Det er nemt at søge, fleksibelt og godkendelseskravene er mere overkommelige, sammenlignet med banken.

Ny computerDertil kommer at mange udbydere har lavere rente end længe, så det behøver slet ikke være så dyrt, som for bare 5-10 år siden. Finansiering online er blevet en oplagt mulighed, hvis du mangler penge til køb af computer.

Online har du mulighed for at søge op til 500.000 kr. så du kan faktisk bruge långiverne til at finansiere de fleste køb og de er derved blevet et godt supplement til landets pengeinstitutter.

For at få overblik over låneudbyderne, hvad de kan tilbyde og hvilke krav de stiller, kan du gøre brug af sammenligningssider. På siden Lån-oversigt.dk kan du se nærmere på lånebeløb, renter, ansøgerkrav og ikke mindst hvilke udbydere, du kan vælge imellem.

Finansiering hos forhandleren

– Rentefri finansiering, men vær OBS på oprettelsesgebyret!

Den næste mulighed er finansiering hos forhandleren og selvom den kan være rentefri, er den bestemt ikke gratis. Der er en central forskel, det skal du huske på.

For det kan godt være du får en rente på 0 %, men hvis du til gengæld skal betale et oprettelsesgebyr på op til 900 kr. er det jo ikke helt gratis. Det betyder, at finansieringen godt nok er rentefri, men med en bestemt ÅOP. Du bør derfor sammenligne den tilbudte ÅOP-sats, men den du får tilbudt af lånefirmaerne online.

Der er ingen tvivl om at sammenligningen er et væsentligt aspekt, når du skal finde den billigste løsning. Ved at følge den rette fremgangsmåde, kan du faktisk give dig selv et rigtig godt udgangspunkt. Det handler om forberedelse og om, at du gør dit forarbejde grundigt. Du kan læse mere om vejen til det billigste lån via Økonomia.dk.

Har du overvejet, at spare op?

Den mest fornuftige privatøkonomiske beslutning, vil være at spare op i stedet. Har du overvejet det? I visse tilfælde, er det ikke altid muligt at vente flere måneder, på at få en ny computer, særligt ikke hvis den bruges i forbindelse med studiet eller lignende.

Overvej muligheden og hvis du er studerende, kan du ligeledes overveje et SU-lån. Det vil uden tvivl være den billigste løsning, i den situation. Der er god grund til at afsøge mulighederne grundigt, så du får taget den rigtige beslutning, på et oplyst grundlag. Vi håber at denne artikel har hjulpet dig lidt videre.